Rólunk

Engedje meg, hogy néhány sorban bemutassam társaságunkat.

A Pro-Construct Zrt. az építőipar különböző szegmenseiben több éve magas fokú szakértelemmel és komoly sikerekkel bíró partnerek közreműködésével 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy új színfoltként kitűnjön a magyar építőipari piacon.

A siker záloga, hogy az évek során megszerzett tapasztalatokat egyesítjük, és az így kialakult, az építőipar teljes spektrumát lefedő tudásbázist magas színvonalon, alacsony, versenyképes árak mellett a Megrendelők rendelkezésére bocsátjuk.

A cég vezetőjeként jómagam több, mint 20 éve dolgozom mint építő-és gépészmérnök.

Az elmúlt években folyamatosan azon dolgoztunk, hogy kamatoztassuk széleskörű tapasztalatainkat különböző szakmai területeken, így mára referenciákkal rendelkezünk ipari épületek építésében, a magánszférában és nem utolsó sorban
mélyépítésben és speciális útépítésben is.

A minőségre nemcsak szakértelmünk, hanem a 2010-ben bevezetett, azóta folyamatosan üzemeltetett illetve kibővített MSz-En Iso 9001:2015 és MSz-En Iso 14001:2015, valamint az MSZ ISO 45001:2018 rendszer is garancia.

 tanúsítvány

Integrált politika

A jelenlegi járványügyi helyzetben mi, a Pro-construct Zrt. vezetősége, felelősen gondolkodva azt tartjuk a legfontosabbnak, hogy megóvjuk munkatársaink és családjaik egészségét.

Kollégáinkon kívül gondolunk azonban partnereink, beszállítóink és alvállalkozóink egészségére is!  Bevezettünk tehát néhány óvintézkedést, mely szerint a munkaterületeinken,

irodánkban kiemelt figyelmet fordítunk az előírt higiéniára. Kérjük, olvassa el tájékoztatónkat. 

Köszönjük, hogy Ön is felelősen gondolkodik és tájékoztatja fenti biztonsági előírásainkról kollégáit, akik telephelyeinkre készülnek ellátogatni.

 

Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődését társaságunk iránt.

Bízom abban, hogy rövidesen a Megrendelőink között üdvözölhetem, addig is kérje ajánlatunkat és tekintse meg referenciáinkat!

 
 

Tisztelettel:
Házkötő György