Útépítés, mélyépítés

Az elmúlt években megvalósítottuk azt a tervünket, hogy olyan mélyépítési munkák kivitelezését vállaljuk, amelyek speciális ipari és technológiai folyamatokra alkalmas épületet kívánnak. Tapasztalatot szereztünk csatornázási és vízügyi létesítmények építésében. Kiviteleztünk parkolóházat, felszín alatti spa-részleget , többféle méretű medencét, uszodát és kiszolgáló egységeket különböző speciális létesítményekhez.

Teljes körű generál-kivitelezésünk keretében és mert belső igényünk a minőség és maximalizmus, szívesen vállaljuk a kivitelezett épületeket körülvevő kertek, parkok, sőt akár játszóterek tervezését és kivitelezését.

Az épülő létesítmények, ipari egységek megközelíthetősége a későbbi működés szempontjából az egyik legfontosabb részlet. Útépítésben jártas és évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégák segítségével ezt a feladatot is sikerrel oldjuk meg. Tapasztalatunk szerint Megrendelőink a teljes körű és megbízható generál kivitelezést részesítik előnyben, nálunk mindez nem cél, hanem alapkövetelmény.

Referenciáink két területhez is kapcsolódnak: speciális útépítés és alsóbbrendű utak építése, illetve különböző útrekonstrukciós feladatok elvégzésével is komoly szakmai felkészültséggel foglalkozunk.